DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Novinky 2011

 

NOVINKY ROK 2011 

 

31.12.2011 - Tady se můžete podívat jak nám Mája sedí na vejcích  http://chsmodralentilka.rajce.idnes.cz/Maja_sedi_na_vejcich_... 
............................................................................................................
 
24.12.2011 - Nedávno jsem zastihla Buráčka jak kryl Máju. Takže jsem moc ráda a také napnutá, zda-li se to povedlo. Ale asi se to povedlo, protože si Mája staví hnízdo v misce s konopím.
Už si tam nanosila kupu sena.... držte nám palečky 
.........................................................................

23.12.2011 - Bohužel přináším špatnou zprávu. Naše červená Jůlinka zemřela 18.12. Již když jsem s ní odjížděla z burzy, tak jsem si všimla, že není zcela v pořádku. Doma jsem zjístila, že má nejspíše zlomenou nožičku, protože na ni vůbec nedošlapovala a měla nožku pořád zdvihlou. A také ji měla hrozně nateklou a červenou. Ani veterinář nám moc se špatnou nožičkou nepomohl. Jen nám potrvdil, že bude asi zlomená, jinak říkal, že to může být i infekční onemocnění, což vylučuji. Dostali by to i ostatní a ti jsou zcela zdraví. Je to veliká škoda, v nejbližší době si za ni budu muset sehnat náhradu - dalšího červeného kanárka. 

 .........................................................................................................

27.11.2011 - Včera jsme navštívili výstavu nádherných kanárků v Brně. Bylo tam k vidění mnoho krásných barevných variací kanárků, kříženci a jiní exoti. Výstava se mi moc líbila, byl to pěkný výlet a hezky strávená sobota. Moc bych si přála se na příštím ročníku neučastnit jako divák, ale již jako vystavovatel. Tak uvidíme ...

http://chsmodralentilka.rajce.idnes.cz/Vystava_kanaru_Brno_26.11.2011 Také jsem si z výstavy přivazla samičku a samečka. Sameček je černočervený straka a samička černočervená. Mám z nich radost, už nám zpívá Ťulda i nový klučina.

http://chsmodralentilka.rajce.idnes.cz/Nasi_ptacci_-_kanarci_..

 ...................................................................................................................................................................................................

14.11.2011 - Včera jsme byli na burze v Přerově a odvezla jsem si z ní krásného žluto-lizarda kanárka s korunkou. Mám z ní velkou radost. Je to samička a jmenuje se Ťulinka. 

http://chsmodralentilka.rajce.idnes.cz/Muj_novy_kanarek_-_zluty-gloster_s_korunkou_-

 

................................................................................

23.10.2011 - Dnes jsme byli poprvé na burze v Ostravě. Bylo to tam moc pěkné, kolem spoutu nádherných zvířátek i věciček pro ně. Hodně mě zaujali pěkní ježečci, gekonci, štěňátko mopsíka a všechni překrásní kanárci. Opravdu bylo z čeho vybírat. Nakonec jsem si domů přivezla nádhernou samičku kanárka, kterou jsem pojmenovala Sisinka. A i barevně je moc zajímavá, je to žluto-béžová-bílá. Více foteček a infa později. 

..........................................................................................................................................................................

 

9.10.2011 - Dnes jsme si z burzy z Přerova přinesli dvě krásné červené-oranžové samičky. Mám z nich hroznou radost! Jmenují se Beruška a Jůlinka. Alba jsou tady :

 http://chsmodralentilka.rajce.idnes.cz/Oranzovi_kanarci/

http://chszlitovelskychluhu.rajce.idnes.cz/Kanarci_3_den_doma_.../

Dnes jsou vytvořeny web. stránky : mojikanarci.wbs.cz